КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ НА БУЛЕВАРУ ДР ЗОРАНА ЂИНЂИЋА

Вода на зеленој површини, потребан је ископ на углу улица Булевар др Зорана Ђинђића и Душанове. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на потезу од Зетске до Војводе Мишића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА ТОПОНИЧКОМ ПУТУ

Вода на површини, нужан је ископ на Топоничком путу код силоса. Због радова на поправци прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у насељу Чамурлија, Трупале, Вртиште и Горња Топоница.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У НОВОМ СЕЛУ

Вода на асфалту, неопходан је ископ у Новом Селу, у Студеничкој улици код бројева 1-3. Због радова на водоводној мрежи, могућ прекид у водоснабдевању од 13 до 15 сати у наведеној улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на улици, потребна су два ископа у Кнез Селу, у улици Св. Илије и Хајдук Вељковој. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору Кнез Села.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила: Доња Врежина – Мајора Гавриловића 6, Милана Благојевића 57, насеље Ратко Јовић – Вељка Марковића 11, Блачка 7 и 34, насеље Брзи Брод – Руђера Бошковића 12, Зетска 23Б, село Јелашница – Првог српског устанка 5, Синдикални станови 19, село Хум – Данила Прице бб, Булевар 12. Фебруар 111 и 115, насеље Виник – Драгана Бараћа 134 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????