КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА ВИЗАНТИЈСКОМ БУЛЕВАРУ

Вода на површини, потребан је ископ на Византијском булевару код броја 8. Због поправке прикључне везе, могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати у Романијској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на улици, потребан је ископ у Кнез Селу, у улици Светог Романа бб. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору Кнез Села.

НЕОПХОДНА ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ВЕЛЕПОЉЕ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Велепоље, у улици Краља Уроша, код друге аутобуске станице. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору села Велепоље.

ПОПОРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода на улици, нужан је ископ у насељу Никола Тесла, у улици Бориса Крајгера код броја 21. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Бориса Крајгера.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА КОД ФАБРИКЕ „ZUMTOBEL FACTORY“

Настављају се радови у насељу Брзи Брод, код фабрике „Цумтобел“ (НС Радијатори). Због поправке водоводне мреже, могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору насеља Брзи Брод.

АУТО-ЦИСТЕРНЕ СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ

Ауто-цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом данас ће бити на локацији у селу Доње Власе.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у следећим улицама: Бистричка 34, Косте Абрашевића 56, Блачка 7, Доња Врежина – Толстојева 2а, Синдикални станови 19, Неготинска прилаз 27, Вишеградска 36 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

поправке првих вентила