КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У  НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на улици,нужан је ископ у насељу Горњи Матејевац, у Балканској улици, код броја 15. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Балканској улици, али је могућ прекид и на простору насеља Горњи Матејевац.

ПОПРАВКА ЧЕСМЕ НА ЦВЕТНОЈ ПИЈАЦИ

Нужна је поправка чесме на цветној пијаци у улици Ђуке Динића бб, поред тврђаве. Због ископа могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Ђуке Динића.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ДОЊА ТРНАВА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Доња Трнава у улици Љубисава Симића код броја 5. Због радова на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање у селу Доња Трнава.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Вода цури на капи сервисног вентила, потребан је ископ у селу Медошевац, у ул. Ивана Крстића Белог, код броја 3. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у ул. Ивана Крстића Белог, али је могућ прекид и на простору села Медошевац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у насељу Доњи Комрен, у улицама: Младости 89, Брачкој 13, 45. Дивизије 5, Драгачевској 1; у насељу Бранко Бјеговић, у селу Хум – ул. Свете Ивановића 48, у улици Анете Андрејевић 10 и на још неким адресама. Због радова могући су прекиди водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.