КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА КОД ФАБРИКЕ „ZUMTOBEL FACTORY“

Настављају се радови у насељу Брзи Брод, код фабрике „Цумтобел“ (НС Радијатори). Због поправке водоводне мреже, могућ прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору насеља Брзи Брод.

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДОЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на асфалту, нужно је раскопавање у насељу Доњи Матејевац, у улици Живојина Ђокића код броја 26. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Живојина Ђокића, али је могућ прекид и на простору насеља Доњи Матејевац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на улици избија на више места, потребне су интервенције у селу Поповац, у улици Милета Ђурђановића код бројева 14-19 и 57. Због поправки водоводне и прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Милета Ђурђановића, али је могућ прекид и на простору села Поповац и Медошевац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У КУРШУМЛИЈСКОЈ УЛИЦИ

Вода цури на првом вентилу, потребан је ископ у Куршумлијској улици код броја 18. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у Куршумлијској улици.

НАСТАВАК РАДОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Наставак радова у Кнез селу, у улици Светог Илије, прилаз (код новог гробља). Због наставка радова, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у Кнез селу.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у следећим улицама: Неготинска прилаз 27, Вишеградска 36 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????