КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ХАВАРИЈА У КЊАЖЕВАЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, нужно је раскопавање на улици код броја 20. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у делу Књажевачке улице.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ВИЗАНТИЈСКИ БУЛЕВАР

Вода избија испред зграде, потребан је ископ у улици Византијски булевар код броја 122. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору од „Агрохима“ до Ђердапске улице.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Настављају се радови у селу Суповац на потисном цевоводу, у викенд насељу, у улици капетана Срећка Андрића. Због поправке водоводне мреже, остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Суповац и викенд насељу.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода на површини, потребна су два ископа у селу Габровац, у улицама: 22. Децембар бр. 7 и Мраморској бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору села Габровац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ПЕТРА ВУЧИНИЋА

Цури вода испред првог вентила у улици Др. Петра Вучинића, у стамбеној згради бр. 7. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Др. Петра Вучинића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама: Кеј 29.децембар 14а, Синдикални станови бр. 19, Васе Чарапића, други прилаз, број 45а, Бубањска долина бр. 45, Наде Томић бр. 21, Анете Андрејевић бр. 9, насеље Никола Тесла – Заплањска бр. 2, Масарикова бр. 2, Јована Цвијића бр. 1а, Булевар 12. Фебруар бр. 29а, Јеремије Живановића бр. 7, Булевар Немањића бр. 92, Крсте Стефановића бр.18, Чарнојевићева бр. 6-8 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.