КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ГОРЊОЈ ВРЕЖИНИ

Вода цури испред прикључне шахте, нужан је ископ у насељу Горња Врежина, у улици Михајла Шолохова, код броја 18. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у овој улици до 15 сати, али је могућ прекид и на простору насеља Горња Врежина.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода на површини, потребан је ископ на Мраморском брду. Због радова на поправкама прикључних веза могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору Мраморског брда.

КВАР НА ПРИКЉУЧНОЈ ВЕЗИ У СЕЛУ ВРТИШТЕ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Вртиште, у улици Београдској бб, у сокаку десно. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Београдској улици, али је могућ прекид и на простору целог села.

НАСТАВАК РАДОВА У СТЕРИЈИНОЈ УЛИЦИ

Ископан је ров и положена цев у дужини од 25 метара, и настављају се радови од претходног дана у Стеријиној улици. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање у овој улици до 15 сати.

ЗБОГ РАДОВА У ПАСТЕРОВОЈ ПРЕКИД ВОДОСНАБДЕВАЊА У ПРВОМАЈСКОЈ

У току су радови на монтажи телескопа за прикључење у Пастеровој улици, код броја 20. Због радова на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Првомајској улици.

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ СТЕПЕ

Потребно је обавити радове на прикључењу у улици Војводе Степе, код броја 1. Због интервенције на водоводној мрежи могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у овој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Булевар Светог Цара Константина 211, Браће Игњатовић 16, Јована Бабунског 20, Браће Цветковић 35, Катићева 3, Кованлучка 77, Стојана Новаковића 17, Толстојева бб, Бербатовачка 10, Великојастебачка 2, Булевар Немањића 92 Љубомира Николића 12, Бранка Радичевића 2/д, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.