КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

ПОПРАВКА КВАРА У ПРВОМАЈСКОЈ УЛИЦИ

Вода на тротоару,нужан је ископ у Првомајској улици код броја 21. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Првомајској и могућ прекид у околним улицама.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У УЛИЦИ МИЛАНА АНДОНОВИЋА

Вода на површини,потребан је ископ у улици Милана Андоновића бб. Због поправке прикључне везе могућ је прекид до 15 сати у улици Милана Андоновића.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода на улици,потребна је интервенција у насељу Паси Пољана, у улици Владислава Рибникара први прилаз код броја 4. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Владислава Рибникара, први прилаз.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДОЊИ КОМРЕН

Вода на површини,потребно је раскопавање у улици Младости код броја 5. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Младости у насељу Доњи Комрен.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у улицама: Пролетерска 13, Алексиначка 28, Кнеза Михајла Обреновића 100, Златиборска 25а, Обрада А.Костадиновића 16, Мавровска 11. Због поправки првих вентила могући су прекиди водоснабдеваља до 15 сати на поменутим локацијама.

Остале вести