КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У ПРВОМАЈСКОЈ УЛИЦИ

Вода на тротоару,нужан је ископ у Првомајској улици код броја 21. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Првомајској и могућ прекид у околним улицама.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У УЛИЦИ МИЛАНА АНДОНОВИЋА

Вода на површини,потребан је ископ у улици Милана Андоновића бб. Због поправке прикључне везе могућ је прекид до 15 сати у улици Милана Андоновића.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода на улици,потребна је интервенција у насељу Паси Пољана, у улици Владислава Рибникара први прилаз код броја 4. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Владислава Рибникара, први прилаз.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДОЊИ КОМРЕН

Вода на површини,потребно је раскопавање у улици Младости код броја 5. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Младости у насељу Доњи Комрен.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у улицама: Пролетерска 13, Алексиначка 28, Кнеза Михајла Обреновића 100, Златиборска 25а, Обрада А.Костадиновића 16, Мавровска 11. Због поправки првих вентила могући су прекиди водоснабдеваља до 15 сати на поменутим локацијама.