КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Димитрија Туцовића, преко пута “Житопромета“. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевње до 15 сати у делу улице Димитрија Туцовића, на простору од железничке станице до кружног тока на Леденој стени.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, нужан је ископ у Нишкој Бањи, у улици Јована Поповића, у прилазу. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Јована Поповића.

РАДОВИ НА ПРЕВЕЗИВАЊУ У СЕЛУ ПАЉИНА

Радови на превезивању корисника у селу Паљина, код нове пумпне станице. Због интервенције на прикључној вези биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Паљина.

НАСТАВАК РАДОВА ОД ЈУЧЕ У ГОРЊЕМ КОМРЕНУ

Продужавају се радови од претходног дана у улици Војника Ивана Богдановића, у насељу Горњи Комрен. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у истоименој улици, и могућ прекид на простору насеља Горњи Комрен.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се поправке по шахтама у селима: Доња Топоница – викенд насеље, Доња Трнава – Браће Мирковића 6, Чамурлија на више места, Трупале – Стевана Синђелића бб, Миљковац бб, Топоничкии пут, Чамурлијски пут бб, Кнез Село – на више адреса. Поправке се врше и у улицама: Курска 19, Нишавска 3, 8. Марта 8, Стојана Новаковића 8, Косовска 11, Обилићев венац 103, Владимира Назора 4, Учитељ Тасе 1/а, Булевар Немањића 10, 27. Марта 28, Чарнојевићева 6-8, Нова железничка колонија 6 и 7 и у још некима. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид у снабдевању водом на поменутим локацијама до 15 сати. Ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом биће отпремљена у село Церје и Церјанску пећину.