КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ УЛИЦА СЈЕНИЧКЕ И ВОЈНИКА ИВАНА БОГДАНОВИЋА

Вода на површини, потребно је оспсособљавање уличног затварача у насељу Горњи Комрен, на углу улица Сјеничке и Војника Ивана Богдановића. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевње до 15 сати у поменутим улицама: Сјеничкој и Војника Ивана Богдановића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, нужна су два ископа у селу Суповац, код продавнице и нешто ниже. Уколико се обезбеде технички услови обављаће се поправка водоводне мреже и биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Суповац и викенд насељу.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У УЛИЦИ ДЕСАНКЕ МАКСИМОВИЋ

Вода на површини, потребна је интервенција у улици Десанке Максимовић, код броја 1. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Десанке Максимовић.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се поправке по шахтама у селима: Суповац на више места, Доња Трнава – Вукосава Милетића 3 и Љубисава Симића 2, Чамурлија на више места, Паљина бб, Миљковац, Топоничкии пут, Чамурлијски пут бб. Поправке се врше и у улицама: Булевар 12. Фебруар 98, 108, 151, Ђорђа Благојевића Боре 11, 12, Заплањска 74, Мокрањчева 59/2, Чарнојевићева 6-8, Ледена стена 24, Нова железничка колонија 6 и 7 и у још некима. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид у снабдевању водом на поменутим локацијама до 15 сати.