КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ ВЕЛЕ ПОЉЕ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Веле Поље, у ул. Војника Дарка Бјелобрка. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Веле Поље.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, потребна су два ископа у насељу Горњи Матејевац, у Водоводској улици, код броја 7 и Капетана Рашића бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама, и могућ прекид на простору насеља Горњи Матејевац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода у дворишту,  потребан је ручни ископ у селу Суповац. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Суповац.

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на улици, потребан је ископ у селу Поповац, у улици Железничкој, код броја 47. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Железничкој улици, али је могућ прекид и на простору целог села.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода на површини, потребна је интервенција у селу Габровац, у улици 22. Децембар, код броја7. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици, али је могућ прекид и на простору целог села.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НИШКОЈ БАЊИ

По пријави корисника слаб је притисак и потребно је пронаћи тачно место квара и интервенисати у Нишкој Бањи, у улици Јована Поповића, код броја 39. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати за мањи број корисника који су пријавили ослабљен притисак.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се поправка прикључне везе у улици Томе Росандића. Због замене првог вентила биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Томе Росандића. Поправке у шахтама обављаће се претежно у улицама у центру: Радоја Домановића 6 и19, Војводе Мишића 4/2, Јована Ристића 32/б, Светозара Марковића 8, Миљковачка 2, Ратка Вукичевића 5-кафе“Чаир“ и у још неким. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Почети су радови на водоводној мрежи у Дубровачкој и улици Живорада Костића Моравца. Због интервенције у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у Дубровачкој, Војвођанској, Живорада Костића Моравца, Колубарској, Ужичкој и делу Књажевачке.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Допуна саопштења за интервенцију у селу Сечаница, код друге аутобуске станице. Због поправке водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати на простору целог села.

Служба за односе са јавношћу

ЈКП“Наиссус“ Ниш

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *