КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У ЈЕРОНИМОВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Јеронимовој улици, код броја 13. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Јеронимовој улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У ГОРЊОЈ ВРЕЖИНИ

 

Интервенција претходно најављена на потисном цевоводу у Горњој Врежини обављаће се током дана. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 18 сати на простору насеља Горња Врежина. Припрема се ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом и биће присутна док трају радови на поменутој локацији. 

КВАРОВИ НА ВЕЗАМА У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Вода на површини,  потребна су два ископа у насељу Бранко Бјеговић, у улицама: Трудбеничкој, код броја 3, и Лимској, код броја 16/а. Због поправки прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Трудбеничкој и Лимској, али је могућ прекид и на простору насеља Бранко Бјеговић.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СТРАХИЊЕ СИМОНОВИЋА

 

Настављају се радови од претходног дана у улици Страхиње Симоновића, код броја 11. Због замене прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Страхиње Симоновића.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ДОЊА ТРНАВА

 

Вода на површини, потребне су две интервенције у селу Доња Трнава, у улицама: Љубе Симића, код броја 6 и Вукосава Милетића, код броја 12. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама, али је могућ прекид и на простору целог села.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селу Чамурлија на више адреса, Топонички пут на више адреса,село Трупале – ул. Београдска 5, Вождова 15, село Доња Трнава – ул. 23. Бригаде 16, Чокот – Мраморска 1. Поправке у шахтама обављаће се и у улицама: Радоја Домановића 16, Книнској 21, Јаниса Јанулиса 64 и 22, Јустина Поповића 8 и 41, Изворској 11 и у још неким. Због оспособљвања првих вентила могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати..

Служба за односе са јавношћу / ЈКП“Наиссус“ Ниш