КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ДЕВЕТЕ БРИГАДЕ

Вода је затворена током ноћи и нужан је ископ у улици Девете бригаде, прилаз на углу са улицом Др Зорана Ђинђића (код мењачнице). Због поправке водоводне мреже у прекиду је водоснабдевање до 15 сати у делу улице Девете бригаде – прилаз, Сестре Баковић, део првомајске, Томе Росандића, Учитељ Милина, део Душанове, Чаирска, Филипа Вишњића, Ратка Вукичевића, део улице Др Зорана Ђинђића, од ћевабџинице“Пикант“ до скретања у Девете бригаде. Ослабљен притисак је на Тргу Учитељ Тасе и Војводе Мишића.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА МРЕЖИ НА БАТУШИНАЧКОМ ПУТУ

Вода на површини, потребне су две интервенције на Батушиначком путу. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на Батушиначком путу и селу Батушинац.

КВАР НА ВЕЗИ У УЛИЦИ СВРЉИШКОГ ПАРТИЗАНСКОГ ОДРЕДА

Вода на површини, потребан је ископ на Трошарини, у улици Сврљишког партизанског одреда, код броја 99. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у истоименој улици.

НАСТАВАК РАДОВА У ТОЛСТОЈЕВОЈ УЛИЦИ

Настављају се радови од јуче, прво је санирана водоводна мрежа а током дана ће се обављати поправка прикључне везе у насељу Доња Врежина, у Толстојевој улици, код броја 23. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Толстојевој.

КВАР НА ВЕЗИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, на два места и потребни су ископи у селу Суповац. Због поправке  кварова могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у овом селу и викенд насељу.

ПОПРАВКА КВАРА У ЈЕРМЕНСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Миновом насељу, у Јерменској улици, код броја 33. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у овој и околним улицама: Анастаса Јовановића, Петра Аранђеловића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у улицама: Илије Бирчанина 43, Бранка Бјеговића 21, насеље Бранко Бјеговић – Хумска 8/а, Милић Карамарковић 14, Симе Милутиновића 1, Миљковачка 1, у селу Јелашница – Слободана Анђелковића, и још неким. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *