КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА УГЛУ УЛИЦА ТОДОРА МИЛОВАНОВИЋА И ЗЕЛЕНГОРСКЕ

Вода на асфалту, потребан је ископ на углу улица Тодора Миловановића и Зеленгорске. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Тодора Миловановића, Зеленгорској, Првомајској, Ћирила и Методија.

КВАРОВИ НА НА МРАМОРСКОМ БРДУ И АЛЕКСАНДРОВУ

Вода на улици, нужни су ископи на Мраморском брду, код сервиса“Пантовић“ и у село Александрово, код бенз. пумпе“Михајловић“. Због поправки водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Мраморског брда и села Александрово.

ПОПРАВКА КВАРА У КНЕЗ СЕЛУ

Цури вода у дворишту од шахте ка улици, потребан је ископ у Кнез Селу, код драгстора. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору Кнез Села.

ПОПРАВКА КВАРОВА У УЛИЦИ РАТКА СОФИЈАНИЋА

Вода на површини, уколико се из техничких разлога буду обављали радови нужне су две интервенције у улици Ратка Софијанића, код бројева 7 и 14. Због радова на прикључним везама биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Ратка Софијанића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила уулицама: Кутинској 1, Расинској 2, Златиборској 31, Димитрија Туцовића 14, Николе Коперника 11 и друге. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *