КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ МИЛАНА АНДОНОВИЋА

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Милана Андоновића код броја 19. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Милана Андоновића

ПОПРАВКА КВАРОВА У ДОЊЕМ И ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на улици, нужан ископ у улици Анастасија Петковића код броја 12а, након завршене поправке интервенисаће се у Горњем Матејевцу, улици Карађорђева код броја 6. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Доњег и Горњег Матејевца.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ШЉАКА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Капетана Драгана Лукића код броја 7. Због поправке водоводне мреже остаје у прекиду водоснабдевањe до 15 сати у улици Капетана Драгана Лукића.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на улици. Потребан је ископ у селу Суповац код резервоара према насељу Китице. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Суповац, насеља Китице и села Велики Дреновац.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Током дана радиће се поправка шибер вентила у насељу Девети мај у улици 22. Децембар. Због радова на водоводној мрежи биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици 22.Децембар.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила уулици Крсте Стефановића 8, Шпанских Бораца 1, Кованлучка 20, Сарајевска 191, Бранко Бјеговић 29, Сарајевска 105, Браће Мрњавчевића бб, 1300 Каплара бб у Паси Пољани, Матејевачка 6 у Медошевцу, Драгољуба Ристића 16 у насељу Доњи Комрен и друге. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

ХИТАН АПЕЛ ЗА РАЦИОНАЛНУ ПОТРОШЊУ ВОДЕ

Услед тренутне хидрометеролошке ситуације, коју прати сушни период и изузетно високе температуре, сва изворишта на систему нишког водовода показују знаке смањене издашности.

Из истих разлога, готово у свим мерним зонама нишког водоводног система присутни су знаци повећане потрошње воде.

У овим околностима ЈКП „Ниссус“ Ниш апелује на суграђане да одговорно и рационалну користе воду како не би дошло до озбиљних поремећаја у водоснабдевању.

Апелујемо на наше суграђане да буду солидарни и користе воду за њене основне намене – пиће, кување и одржавање личне хигијене. Заливање башти, зелених и бетонских површина, прање аутомобила цревом, пуњење базена и друго неконтролисано трошење представља нерационалну потрошњу. Нерационална потрошња може довести до озбиљних поремећаја који могу утицати на редовно снабдевање водом наших корисника у свим деловима града.

Апел је упућен свим општинама на територији Града Ниша, које ће својим активностима а у скалду са својим овлашћењима, предузети све неопходне мере у циљу сузбијања ненаменске потрошње воде.

Још једном апел нашим суграђанима да рационално користе воду како би ЈКП „Наиссус“ Ниш свим корисницима омогућило уредно водоснабдевање.