КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ БРАНКА РАДИЧЕВИЋА

У току је ископ у улици Бранка Радичевића, код амбуланте “Ангропромет“. Због поправке прикључне везе за амбуланту, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Бранка Радичевића. У том делу биће затворена улица за саобраћај, тако да се затвара прилаз за Југ Богданову, Војводе Гојка и Његошеву у истом временском термину.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ЧОКОТ

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Маршала Тита бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору села Чокот.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Настављају се радови од претходног дана у улици Топлички партизански одред код броја 185. Због интервенције на водоводној мрежи, водоснабдевање неће бити у прекиду.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Вода на површини, потреебан је ископ у улици водника Драгана Бандића код броја 8. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у наведеној улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА БУЛЕВАРУ НЕМАЊИЋА

Не држи први вентил, потребан је ископ у улици Булевар Немањића код броја 28 (стамбена заједница). Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати само за зграду-стамбену заједницу 28.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у Кнез Селу – мајора Владана Микићевића – војника Бојана Балтића, у селу Медошевац – Димитрија Туцовића 41, у Новом Селу – Занатска 15. Због поправке прикључних веза, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Бубањска долина 83, у селу Кнежица – Стевана Синђелића 21, Јелене Ћетковић 4, Насеровој, у насељу Девети мај – Зелена 2, Никодија Стојановића Татка 27, Жарка Ђурића 47 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.