КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ДОЊЕ МЕЂУРОВО

Вода на површини, нужан је ископ у улици Маршала Тита број 180, код школе. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Доње Међурово, али је могућ прекид и у селу Горње Међурово.

ПОПРАВКА КВАРА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребан је ископ у улици мајора Владана Микићевића бб. Због радова на прикључној вези, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору Кнез Села.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Вода на површини, потребан је ископ у Металској улици бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Бранко Бјеговић.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ ТАНКОСИЋА

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Војводе Танкосића код броја 35. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу улице Војводе Танкосића од раскрснице код улице Војводе Мишића до улице Уроша Предића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у насељу Паси Пољана – 1300 каплара бб и I прилаз – Јурија Гагарина 53 – Учитеља Спиридона – Геце Кона – Шумарска – Војничка, у селу Медошевац – Ивана Милутиновића 63б. Због поправке прикључних веза, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Кабларска 30, у Бубањ Селу – 7. Јули 2, Ложионичка 9 и 23, у Новом Селу – Јастребачких партизана 20А – Јасеновачка 4, Триглавска 24, Нова железничка колонија 13/2, Здравке Вучковић 31 и 49Д, Требињска 24 и 73, Црвена звезда 5, Слободана Пенезића Крцуна 19, у селу Кнежица – Војводе Мишића бб – Шантићева 2, Мостарска 7А, Дравска 18, Димитрија Туцовића 76, Ђуре Јакшића 14Б, Ћурлинска 41, Кабларска 30, у селу Чокот – 29. Новембар 21, у Новом Селу – Војвођанска бб, Петра Аранђеловића 11, у селу Доње Међурово – Шумадијска 18, Ктитор 17 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????