КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ЂЕВЂЕЛИЈСКОЈ УЛИЦИ

Настављају се радови од претходног дана у Ђевђелијској улици, код броја 22. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Ђевђелијској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СИНДИКАЛНИ СТАНОВИ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Синдикални станови, код броја 12. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова у улици Синдикални станови.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ДУВАНИШТЕ

Вода на тротоару, потребан је ископ у улици Јелене Главашки, код броја 34. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Јелене Главашки.

НОВИ КВАР У УЛИЦИ БАБИЧКОГ ОДРЕДА

У току је нови ископ у улици Бабичког одреда, код броја 6. Због поправке водоводне мреже остаје у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Бабичког одреда.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода цури на више локација, потребни су ископи на ливади, испод цркве и у ул. Мајора Владана Микичевића бб. Због поправки прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору Кнез Села.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у улици Мајаковског, код бројева 45 и 49. Због поправке прикључних веза, могући су мањи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у делу улице Мајаковског. У току су радови на оспособљавању првих вентила: у селу Горње Међурово-ул. Владимира Вукадиновића бб, у насељу Мраморско брдо-Батушиначка 14, насеље Девети мај-Војвођанска бб, Булевар 12. фебруар 118, насеље Никола Тесла-Заплањска 128, Насеље Брзи Брод-Римска VI бр.7, Кованлучка 84а, Јосипа Славенског 27, Доње Међурово-Шумадијска 18, Раваничка 6-8, Чамурлијски пут-Милорада Арсенијевића 136, Ћурлина-Вучка Тасића 6, Кнежица-Шантићева 2, Горичка 53 и 69, Албанске голготе 3б, Чарнојевићева 6-8 (потребна је замена првог вентила) и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.