КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ БЕРЧИНАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Царице Милице код трафоа. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Берчинац.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на улици, потребан је ископ у Железничкој код броја 9. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици као и у селу Поповац.

РАДОВИ У СЕЛУ ЛАЛИНАЦ

Настављају се претходног дана започети припремни радови у Нишкој улици испод моста. Вода са улице отиче у двориште корисника, потребно је раскопавање у Топличкој улици код броја 12. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Лалинац.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У КНЕЗ СЕЛУ

Током дана обављаће се радови на водоводној мрежи у улици Владимира Јакшића код броја 13 и прикључној вези у улици Св. Илије испод цркве. Због радова на водоводној мрежи и прикључној вези, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Кнез Селу.

НАСТАВАК РАДОВА У УЛИЦИ ЗМАЈА ОД НОЋАЈА

Настављају се радови од претходног дана у улици Змаја од Ноћаја код броја 54. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Змаја од Ноћаја.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ЦАРА УРОША

Током дана обављаће се радови на ископу и оспособљавању сервисног вентила у улици Цара Уроша за стамбену зграду код броја 17. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Цара Уроша.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ГАЏИНХАНСКОЈ УЛИЦИ

У току дана обављаће се радови на превезивању новоизграђене на постојећу водоводну мрежу у Гаџинханској улици. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 19 часова у Гаџинханској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у улици Проломској 9, 11 и 20 и Горичкој 53 и 69. Због поправке прикључних веза, могући су мањи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у Димитровградској 5, Дурмиторској 11, Димитрија Туцовића 56, Бубањској 21, Чарнојевићевој 6-8 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.