КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У РЕНТГЕНОВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Рентгеновој улици код броја 31. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Рентгеновој улици.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на улици, потребан је ископ у Власотиначкој улици код броја 17. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Власотиначкој улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у Нишкој улици према викенд насељу Китице. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Суповац и викенд насељу Китице.

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ЦРВЕНИ КРСТ

Вода на улици, нужан је ископ у улици Грује А. Костадиновића код броја 6. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Грује А. Костадиновића.

ПОПРАВКЕ ВЕЗЕ У НАСЕЉУ БРЗИ БРОД

Вода са улице отиче и шахту корисника, потребно је раскопавање у Пусторечкој улици код броја 6. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Пусторечкој улици као и насељу Брзи Брод.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ИВАНА МИЛУТИНОВИЋА

Током дана обављаће се замена сервисних вентила у улици Ивана Милутиновића. Због радова на замени, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у улици Ивана Милутиновића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Трупале – Радничка 29, Деспота Ђурђа 41, Бубањска 21, Алексе Маркишића 22, у насељу Паси Пољана – Јурија Гагарина 32 – Геце Кона 15, Ђуре Јакшића 148, Леди Пеџет 5, Чарнојевићева 6-8, Босанска 1 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.