КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ ТАНКОСИЋА

Током дана обављаће се радови на формирању прикључне везе у улици Војводе Танкосића. Због радова на мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Војводе Танкосића, на простору од улице Војводе Мишића до СТР „Ана“ на булевару Немањића.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У УЛИЦИ ПЕТРА КОЊОВИЋА

Вода избија на површину, потребан је ископ у улици Петра Коњовића код броја 27. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Петра Коњовића.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода са улице отиче у шахту корисника, нужан је ископ у улици Лужничких Срба код броја 1/а. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Лужничких Срба.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Капетана Бојана Денића код броја 9. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у наведеној улици као и на простору села Сечаница.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ СУВИ ДО

Вода на асфалту, потребно је раскопавање у улици Маршала Тита бб код пруге. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у наведеној улици као и на простору насеља Суви До.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Проломској 9, 11, 18 и 20, Горичка 53 и 69 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.