КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ БУБАЊ

Вода на површини, потребно је раскопавање у улици Војводе Путника код броја 49. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Требињској улици јер је првопоменута адреса прикључена на Требињску улицу.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Вода на површини, потребан је ископ у Добровољачкој улици код броја 4. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Добровољачкој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода са улице отиче у шахту, потребан је ископ у улици Јастребачких партизана код броја 48. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Јастребачких партизана.

КВАР НА ВЕЗИ У СЕЛУ ВРТИШТЕ

Вода на површини, потребан је ископ на улазу у селу у Делничкој улици бб. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Вртиште.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у насељу Никола Тесла – Ђуре Салаја 22 – Малчанска 25 –  Масарикова 4 – Друга Нишавска 19 и 53, у насељу Суви До – Вукадина Коцића 5 – Сотира Здравковића 23, у Нишкој Бањи – Синђелићева 3 – Видоја Јовановића 31. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Школској 21, у насељу Бранко Бјеговић – Мирочка 4, у селу Јелашница – Римски пут 2, Васе Пелагића 10 и 57, у насељу Доња Врежина – Ратка Павловића 112, Златиборска 43, на бул. Немањића 28, Растка Немањића 14, Овчепољска 28 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.