КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА НА ЦРВЕНОМ КРСТУ

Настављају се претходног дана започети радови на уградњи деоничног затварача на углу улица Ваздухопловаца и Грује А. Костадиновића. Због интервенције, водоснабдевање ће бити у прекиду до 17 часова у улицама Ваздухопловаца, Грује А Костадиновића, као и на простору фабрике “Johnson Electric“ doo Nis, и аеродром Константин Велики Ниш. Могућ је ослабљени притисак у улицама на простору од кружног тока до Дуванске индустрије “Philip Morris“ Ниш, укључујући и фабрику. Ауто-цистерна за снабдевање пијаћом водом биће стационирана на улазу у фабрику “Johnson Electric“ doo Nis.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Настављају се радови од претходног дана у улици Добросава Ђорђевића, код моста. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у насељу Горњи Комрен.

ПОПРАВКА ПРИКЉУЧНЕ ВЕЗЕ У СУТЈЕСКОЈ УЛИЦИ

Вода на улици, потребан је ископ у Сутјеској улици код броја 3. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Сутјеској улици.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода у њиви, нужан је ископ у Нишкој улици бб код резервоара. Уколико временски услови дозволе, због интервенције водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Суповац и викенд насеља.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉА СУВИ ДО

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Ђорђа Генчића, код броја 5а. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у насељу Суви До.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у Кнез Селу – Заставника Горана Миладиновића – Водника Миленка Антића – Мајора Владана Микићевића, у Нишкој Бањи –  Железничка 33 и 199 – Српских јунака 22 и 28 – Видоја Јовановића 31 – Цариградска 53 – Чегарска бб, у насељу Суви До – Љубомира Манојловића 11 – Војислава Васе Станковића 11, у селу Прва Кутина – Првокутинска. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Никола Тесла – Јелашничка 2 – угао Ужичке и Мирослава Пилетића, Крагујевачки Октобар 47, Дурлан 8, у насељу Доњи Комрен – Младости 64 и 89, у насељу Доња Врежина – Ратка Павловића 112, Браће Вуксановић 22а, Златиборска 43, у селу Горњи Матејевац – Бошка Југовића 15 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????