КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ НА ПАЛИЛУЛИ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Стара железничка колонија код броја 1. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Стара железничка колонија, али је могућ прекид и у улицама: Божидарчевој, Милана Ракића, Расадник и Старца Вујадина.

ПРИПРЕМНИ РАДОВИ НА ЦРВЕНОМ КРСТУ

Током дана обављаће се припремни радови на уградњи деоничног затварача на углу улица Ваздухопловаца и Грује А. Костадиновића. Због интервенције, неће бити прекида у водоснабдевању.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Вода на површини, нужан је ископ у улици Добросава Ђорђевића, код моста. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у насељу Горњи Комрен.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Браће Цветановић, код споменика. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Јелашница.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ГОРЊА ТОПОНИЦА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Стевана Синђелића бб, код бандере испред ресторана „Hollywood“. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Горња Топоница.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ СУВИ ДО

Вода са улице пуни шахту, потребан је ручни ископ у улици Вићентија Бешевића, код броја 4. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Вићентија Бешевића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Зетска 23а, Златка Балоковића 4, Дурлан 8, у насељу Доња Врежина – Ратка Павловића 112, Гаџинханска 12, Димитрија Туцовића 14, Хајдук Станка 1, Златиборска 43, Војводе Мишића 4/II и 56, Пиротска 3, Уроша Предића 1, Војислава Илића 20а, Школска 21, у селу Доње Власе – Меше Селимовића 12 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????