КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА ТРГУ УЧИТЕЉА ТАСЕ

Избија вода на зеленој површини, потребан је ископ у улици Трг Учитеља Тасе, код броја 6. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду у водоснабдевању до 15 часова у улици Трг Учитеља Тасе, али је могућ прекид и у околним улицама: Љубићској и Хајдук Вељковој.

ПОПРАВКА КВАРОВА У ГОРЊЕМ И ДОЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, нужан је ископ у Горњем Матејевцу, на углу улица Водоводске и Падинске, код гробљанског резервоара. Уколико се заврши техничка припрема извршиће се ископ и у Доњем Матејевцу, у ул. Анастасија Петковића, код броја 51. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 часова на простору Горњег и Доњег Матејевца.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ЧАМУРЛИЈА

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Војника Слободана Гашпарића, код броја 3. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Чамурлија, и на делу Чамурлијског пута.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на тротоару, потребан је ископ у ул. Чегарској, код броја 16. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Чегарској улици.

РАДОВИ У НАСЕЉУ РАТКО ЈОВИЋ

Вода на површини, потребан је ископ у Горњоадровачкој улици, код броја 8. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Горњоадровачкој улици.

РАДОВИ У ГОРЊЕМ КОМРЕНУ

Током дана обављаће се ископ на проналажењу шахте на потисном цевоводу на углу улица Браће Митића и Данила Прице. Због радова на водоводној мрежи неће бити прекида у водоснабдевању.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у улицама: Бубањ Село – Маршала Тита 34, Суви До: Сотира Здравковића бб и Вићентија Бешевића 4, насеље Кожара – Железничка 150, Нишка Бања – Трг Републике 36. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у ул. Растка Немањића 14, Габровац – Бледска бб, Габровац – у. Победе 119/а и 132, Алексе Ненадовића 22, Мирисних Врба 8, Нишка Бања – Чегарска бб, Нишка Бања – Српских јунака 28,   Нова железничка колонија 13/II, Медошевац – ул. Вељка Влаховића 5 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

Поправке првих вентила