КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, настављају се ископи у улицама Гробљанској код броја 3 и Водоводској код броја 7. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама и околним улицама (махалама).

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊА ТОПОНИЦА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Доситеја Обрадовића бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у помренутој улици али је могућ прекид и на простору села Горња Топоница. Специјална болница остаје у режиму редовног водоснабдевања.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Вода избија поред тротоара, потребан је ископ у улици Ђуке Динић код броја 13. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 17 часова у улици Ђуке Динић.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Борској бб, у селу Мрамор – Кнеза Тихомира I 10, на бул. 12. Фебруар 149, у селу Габровац – Бледска бб – Победе 119/а и 132 – Вукмановска 17/а – Нишавска 8, Школска 21, Здравке Вучковић 49/д, Осме српске бригаде 3, Нова железничка колонија 13/II, Ћурлинска 1, у селу Горњи Матејевац – Бошка Југовића 15 – Краља Александра 50 – Мајора Мишића 1/а – Ливадска 20, др Војислава Вучковића 23, у насељу Паси Пољана – Григорија Ђака 8б – Сердара Јола Пилетића 26 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.