КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У ЧАРНОЈЕВИЋЕВОЈ УЛИЦИ

Настављају се претходог дана започети радови у Чарнојевићевој улици на углу са улицом Бранка Радичевића. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Чарнојевићевој улици и околним улицама: Рудничкој, Бранка Радичевића, Гаврила Принципа, Стевана Сремца, Јована Бабунског.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Васе Чарапића код бројева 26-28. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору резервоара „Бодавица“, у улицама: Васе Чарапића, Балканској, Југовићевој, Гробљанској, Поп Игњатовој и Синђелићевој.

ПОПРАВКА КВАРА НА БУЛЕВАРУ СВ. ЦАРА КОНСТАНТИНА

Вода на површини, нужан је ископ на булевару Св. Цара Константина код броја 125. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу булевара Св. Цара Константина и могућ је прекид у делу насеља Никола Тесла и делу Заплањске улице.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Током дана обављаће се радови на повезивању прикључка у Нишкој улици. Због интервенције на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Суповац и викенд насеља Китице.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ МОКРА

Вода на улици, потребан је ископ у селу Мокра, прекопута изворишта. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Мокра.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у селу Мокра – више локација, у Великојастребачкој 24, 47 и 60, у селу Медошевац – Трг Републике 66 – Ђуке Динић 1 и 13 – Бошка Бухе – Игора Станојевића – Маршала Тита 6, у селу Горњи Матејевац – Бошка Југовића 15 – Краља Александра 50 – Мајора Мишића 1/а – Ливадска 20. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Горњи Комрен – Драгољуба Ристића I прилаз 5, , Цетињска 6, Боре Ђорђевића Кокана 13, Алексе Ненадовића 22, Мирисних врба 8, Црвених јавора 27, Јустина Поповића 24, др Војислава Вучковића 23, Книнска 38, Горњематејевачка I прилаз 3, Нишавска 7, Косовке Девојке, Пантелејска 79, Овчепољска 28, Јагодин мала – Чегарска 13Г, Босанска 1, Јадранска и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????