КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРОВА НА МРЕЖИ У СЕЛУ МИЉКОВАЦ

Вода на површини, на улазу у село и на простору између села Миљковац и Паљина. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Миљковац али је могућ прекид у водоснабдевању и у селу Паљина.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода са улице отиче у двориште корисника, потребни су ископи у Ливађанској улици код броја 24 и Карађорђевој улици код броја 6. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Ливађанској и Карађорђевој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ВАСЕ ЧАРАПИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Васе Чарапића, испод ОШ „Коле Рашић“. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Васе Чарапића и околним улицама.

РАДОВИ У БУБАЊ СЕЛУ

Вода на површини, потребан је ископ у улици 7. Јули код броја 16. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору Бубањ Села.

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА БУЛЕВАРУ СВ. ЦАРА КОНСТАНТИНА

Током дана обављаће се радови на деоничном затварачу AЦ400 на булевару Св. Цара Константина код капије ЕИ 1. Због интервенције биће смањен притисак у мрежи на простору некадашње ЕИ.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у насељу Ново Село – улици Зорана Циге Стојановића 1/I, у Нишкој Бањи – Цариградска 3, у насељу Суви До – Ђорђа Генчића 5а, у селу Јелашница – Влашке шуме – Браће Цветковић бб. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Авалска 8Б, Војводе Путника 8, Крагујевачка 46, Гаврила Принципа 10, у насељу Ледена стена – Дољевачка 18, Борислава Николића Серјоже 17 и 29, Врањанска 23, у  насељу Виник – Милоја Јовановића, Илије Бирчанина 30, Нишавска 7, Овчепољска 28, у насељу Суви До – Симе Јоцића 43а, Босанска 1, Патриса Лумумбе 10, Васе Чарапића II прилаз 28 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????