КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Настављају се претходног дана започети радови на углу Бјеласичке и Граничарске улице. Због радова на мрежи, могућ је прекид у водоснабдевању до 17 часова у наведеним улицама.

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ВАСЕ ЧАРАПИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Васе Чарапића прилаз I код броја 70. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору улице Васе Чарапића са прилазима.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ВИНИК

Вода на површини, потребно је раскопавање (коловоз-земља) у улици Зорана Ранђеловића код броја 7. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ прекид и на простору насеља Виник.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ КНЕГИЊЕ МИЛИЦЕ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Кнегиње Милице код броја 17. Због замене првог вентила, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Кнегиње Милице.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ МИЛКА ПРОТИЋ

Вода цури на хидранту, потребно је санирање квара у улици Милка Протић I прилаз. Због замене хидранта, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у насељу Милка Протић.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у Луковској улици код броја 16. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 16 часова на простору Луковске и околних улица.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у селу Долац – више локација, у селу Крупац – више локација, у селу Берчинац – више локација. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Јована Јовановића Змаја бб, Златка Балоковића 20, Марка Јовановића 22, Алексе Ненадовића 36А, Светислава Јовановића 13 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????