КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Због оспособљавања деоничних затварача нужни су ископи на угловима улица: Лимске и Сјеничке; Бјеласичке и Лимске и Бјеласичке и Граничарске. Због радова на мрежи, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у већем делу насеља Горњи Комрен у Лимској, Сјеничкој, Бјеласичкој, Граничарској и околним улицама.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода на површини, потребни су ископи у улицама Првомајској код броја 31 и Омладинској код броја 11. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ  прекид и на простору села Габровац.

ПОТРЕБНА ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ГАБРОВАЧКИ ПУТ

Вода на асфалту, потребно је раскопавање у улици Генерала Драгољуба Станковића код броја 8. Уколико се из техничких разлога буде радило на поменутој локацији, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Топличког партизанског одреда код броја 141 (код ауто-сервиса). Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у у делу улице Топличког партизанског одреда.

ПОПРАВКА КВАРА У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Видоја Јовановића бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у горњем делу улице Видоја Јовановића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у Бубањ Селу – Зорана Благојевића 1, у насељу Чамурлија – Стевана Синђелића бб, у селу Доње Међурово – Бориса Кидрича 14, у селу Суповац – Нишка бб. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Габровац – Игманска 28, Овчепољска 12, Љубе Илића Столета 12, Орце Николова 9, Ђердапска 51, Јадранска бб, Ратка Јовића 21, Боре Вукмировића 1, Ђуке Динић 9, на булевару Николе Тесле 27б, Брегалничка 42, у насељу Доњи Комрен – Рујничка 23а – Јеличка 16, у насељу Ратко Јовић – Јагоша Лалатовића 1 – Милића Карамарковића 3 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????