КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода са улице отиче у шахту, потребан је ископ у улици Жарка и Јелене Јоковић код броја 14. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у у поменутој улици.

РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Након изградње, обавиће се превезивање новоизграђене на постојећу водоводну мрежу у улици Бориса Крајгера. Због интервенције, водоснабдевање ће бити у прекиду од 11 до 16 часова у улици Бориса Крајгера као и на простору од кружног тока за Кутинске реке до Нишке Бање у улицама: Топличка, Пушкинова, Дурмиторска, 4. Јули, Савска, део булевара Светог Цара Константина (старо корито Нишаве), Царице Теодоре (код кружног тока).

ПОПРАВКЕ НА МРЕЖИ У СЕЛИМА МЕДОШЕВАЦ И ПОПОВАЦ

Вода на површини, потребно је више интервенција у селу Медошевац, у улицама: Димитрија Туцовића код броја 22, Вељка Влаховића код броја 5 и Ђуке Динић код броја 13 и у селу Поповац у Пољској улици код броја 16. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је известан прекид у вододснабдевању и на простору села Медошевац и Поповац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ ХУМ

Вода на површини, потребни су ископи у улицама Данила Прице (код трансформатора) и на углу улица Данила Прице и Браће Јанковић, као улици Браће Јанковић код броја 74. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору села Хум.

РАДОВИ У СЕЛИМА ДОЊЕ ВЛАСЕ И БУБАЊ СЕЛО

Због радова на прикључцима на адресама Доње Власе – Одкара Давича II прилаз код броја 4 и Бубањ Селу – Првомајска код броја 7, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на поменутим локацијама.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у Палилулској улици (Тесла Парк), Цара Душана 101/7, у Нишкој Бањи – Рузвелтова 12, 62 и 77 – Милана Обреновића 3 – Цара Константина 181 – Чегарска 51а – Видоја Јовановића 26, у насељу Никола Тесла – Димитровградска 4 – Заплањска 69, у селу Трупале – Војника Дејана Митића 38. Због поправке прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Чокот – Вука Караџића 26 – Моравска 22 – Првомајска 31, у селу Доње Међурово – Милентија Поповића 3 – Чаирска 1, у селу Поповац – 29. Новембра 45, Добросава Јовановића Станка 19, на Тргу Краља Милана 11 – PD „NISSA“, у селу Горња Топоница – Стевана Синђелића 359, у селу Суповац, у селу Сечаница, Васе Чарапића прилаз II 28 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????