КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода избија на површину и отиче у ливаду, потребан је ископ у улици Генерала Косте Протића. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у овој и околним улицама.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, нужан је ископ у улици Царице Теодоре код броја 20. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору улице Царице Теодоре, делу насеља Женева – улица Вука Караџића, делу Цариградске и делу улице Српских јунака.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У УЛИЦИ НАРОДНИХ ХЕРОЈА

У току су радови на замени прикључне везе у улици Народних хероја код броја 7. Због интервенције, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Народних хероја.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ЂОРЂА КРСТИЋА

Вода са улице отиче у две прикључне шахте, потребно је раскопавање у улици Ђорђа Крстића од бројева 5 до 7. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Ђорђа Крстића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ АЛЕКСАНДРОВО

Због интервенције на водоводнеој мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Александрово.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у насељу Девети мај – Бранко Мишић Каменко 4, у селу Суповац – Св. Лазара бб и Нишка, у насељу Чамурлија – Славољуба Станисављевића 27, у Нишкој Бањи – Рузвелтова 12 – Милана Обреновића 3 – Цара Константина 181 – Чегарска 51а – Видоја Јовановића 26, у насељу Никола Тесла – Доситеја Обрадовића 8 – Заплањска 69 – Малчанска 25. Због поправке прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Горњи Матејевац – Ливађанска 26, Иванградска 11, у селу Габровац – Габровачки пут 24, Марина Држића 20, Гаџинханска 12, Давида Пијаде 2, Вере Благојевић 16 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????