КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА УГЛУ ДУШАНОВЕ И ПРИЈЕЗДИНЕ УЛИЦЕ

Вода избија на површину и отиче у сливник, потребно је раскопавање на углу Душанове и Пријездине улице. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 18 часова у делу Душанове улице на простору од Пријездине до улице Косте Стаменковића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода са улице отиче у подрум корисника, нужан је ископ у улици Краља Александра код броја 39а, као и интервенције у улицама Гробљанској и Просветној. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Горњи Матејевац и Кнез Села.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЗЕЛЕНИ ВРХ

Вода на површини, потребно је раскопавање у улици Зелени врх код броја 2, испред ОШ „Коле Рашић“. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Зелени врх.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Топличког партизанског одреда код броја 124. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у делу улице ТПО у близини ОШ „Десанка Максимовић“.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ МИЛОША ОБИЛИЋА

Вода са улице отиче у прикључну шахту, потребан је ручни ископ у улици Милоша Обилића код броја 38. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Милоша Обилића.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода на површини, потребне су интервенције у улицама Николе Миљаничког (испред амбуланте) И Солунских јунака (код Дома културе). Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору села Јелашница.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Девети мај – Симе Динића 63, у насељу Горња Топоница – Доње Поље 3, у селу Доње Међурово – Маршала Тита 16, Бањалучка 3, Вере Благојевић 16, Васе Чарапића II прилаз 28 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????