КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРОВА У КНEЗ СЕЛУ

Вода на површини, нужани су ископи у улицама  Мајора Владана Никчевића и Санаторијумској. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору Кнез Села.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ЗМАЈА ОД НОЋАЈА

Настављају се радови на водоводној мрежи у улици Змаја од Ноћаја. Због интервенције биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улицама Змаја од Ноћаја  и Требињској. Без воде биће и Војводе Путника, на простору од Апелационог суда до горњег кружног тока.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ГОРЊОЈ ВРЕЖИНИ

Настављају се радови у насељу Горња Врежина, у ул. Михаила Шолохова бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Михаила Шолохова, али је могућ прекид и на простору насеља Горња Врежина.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на асфалту, потребан је ископ у селу Поповац, у улици Милета Ђурђановића код броја 67. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Милета Ђурђановића.

КВАР НА МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Квар је на потису изнад резервоара у селу Суповац. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Суповац и викенд насеља.

КВАР НА ВЕЗИ У УЛИЦИ СРЕТЕНА СТЕФАНОВИЋА

Вода цури на првом вентилу, потребна је замена у улици Сретена Стефановића, код броја 10. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Сретена Стефановића.

КВАР НА ВЕЗИ У УЛИЦИ ОБИЛИЋЕВ ВЕНАЦ

Квар у шахти, потребна је замена везе у улици Обилићев венац код броја 82. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Обилићев венац  код броја 82.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у насељу Доњи Комрен, у улицама: Рујничкој, Драгољуба Ристића- на више адреса. Поправке првих вентила обављаће се и у улицама Ћирила и Методија 29, Страхиње Симоновића 2, Рентгеновој 16, у Нишкој Бањи- камп насељу и у још некима.Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.