КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ КОСТЕ СТАМЕНКОВИЋА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Косте Стаменковића, код броја 3. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Косте Стаменковића, али је могућ прекид и у околним улицама: део Николе Пашића (парк поред општине), део Душанове, Учитељ Милиној.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ КЊАЖЕВАЧКОЈ

Вода на површини, потребан је ископ у Књажевачкој улици, код броја 61. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Књажевачке улице, где се изводе радови (неколико домаћинстава).

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ГОРЊОЈ ВРЕЖИНИ

Вода на улици, потребан је ископ у насељу Горња Врежина, у ул. Михаила Шолохова бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Михаила Шолохова, али је могућ прекид и на простору насеља Горња Врежина.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода на асфалту, потребан је ископ у селу Габровац, у Првомајској улици, код броја 29. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Првомајској улици, али је могућ прекид и на простору села Габровац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у насељу Никола Тесла – у ул. Заплањска 4, у Брзом Броду – на више адреса, у Јелашници – Панчићево сокаче 16. Поправке по шахтама обављаће се у селима: Вртиште – Београдска бб, Медошевац – Димитрија Туцовића 27, Паљина, Доња Топоница, Мезграја – на више адреса, у ул. Бубањска долина 7а. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *