КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА УГЛУ УЛИЦА ЈОВАНА ЋИРИЋА И НИШАВСКЕ

Вода на површини, потребан је ископ ради оспособљавања шибер вентила на углу улица Јована Ћирића и Нишавске. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У УЛИЦИ НАРОДНИХ ХЕРОЈА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Народних хероја код броја 18. Због поправке прикључне везе, неће бити прекида у водоснабдевању.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ЖЕНЕВА (НИШКА БАЊА)

Наставља се интервенција од претходног дана у Цариградској улици, испред коњичког клуба.  Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору насеља Женева и улица Цариградској и Српских јунака према Нишкој Бањи.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Вода избија код старе чесме у селу Сечаница и нужан је ископ. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Сечаница.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ КНЕЖИЦА

Вода на површини на више локација и потребни су ископи у улицама Војводе Мишића код броја 18 и Шантићевој код броја 2. Због поправки прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Кнежица.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Здравке Вучковић 8, Васе Чарапића II прилаз 28, Габровачка 14, Бубањских хероја 4, Трг Николе Дражића 9, Јована Бабунског 13/а и 30, Мостарска 17, Његошева 3, Димитрија Лека 50, Душана Поповића 102, Бранка Радичевића 18, Алексе Ненадовића 22 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????