КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Цури вода јачег интензитета, нужан је ископ на углу улица Хајдук Вељка и Краљевића Марка. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу насеља Горњи Матејевац, на простору од центра према Кнез Селу. Уколико се из техничких разлога буде обавила интервенција у Гробљанској улици код броја 3, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Гробљанској улици и околним улицама.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ХУМ

Вода на површини на више адреса у селу Хум, потребан је ископ у улици Данила Прице код броја 148, где је уједно и највећи интензитет цурења. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Хум.

НАСТАВАК ИЗГРАДЊЕ МРЕЖЕ НА ЛОКАЦИЈИ ВОЈВОДЕ МИШИЋА

Настављају се радови на изградњи нове водоводне и канализационе мреже у улици Војводе Мишића. Због спајања трафостанице на водоводни прикључак, водоснабдевање ће бити у прекиду од 9 до 11 сати за кориснике у улици Максима Горког код броја 11.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ЈОВАНА ЋИРИЋА

Због радова на формирању прикључка у улици Јована Ћирића, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у истоименој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ НОВА ЖЕЛЕЗНИЧКА КОЛОНИЈА

Вода избија испред шахте, потребан је ископ у улици Нова железничка колонија код броја 15. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Нова железничка колонија.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ЖЕНЕВА (НИШКА БАЊА)

У току дана обавиће се ископ због замене водомера DN 100mm у улици Српских јунака бб код коњичког клуба. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у краћем прекиду до 12 сати на простору насеља Женева.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ЧОКОТ

Вода на површини, потребан је ископ на углу улица Баштованске и 29. Новембра. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у селу Чокот.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, потребна је замена шибера на муљном испусту у улици Светог Лазара. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Суповац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Синише Радића 2, Гутенбергова 1, Аранђеловачка 5, Сјеничка 14, у селу Хум – Стевана Синђелића 3 и 9 – Данила Прице 123 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????