КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА УГЛУ ГАЏИНХАНСКЕ И МАРИНА ДРЖИЋА

У току су припремни радови на санацији хаварије Студенског цевовода на углу улица Гаџинханске и Марина Држића. Због интервенције, неће бити прекида у водоснабдевању.

КВАР НА МРЕЖИ НА УГЛУ ЂУКЕ ДИНИЋ И СВ. ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ

Цури хидрант, потребан је ископ на углу Ђуке Динић и Св. Василија Острошког (бивша улица Универзитетски трг). Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улицама Ђуке Динић и Св. Василија Острошког.

ПОПРАВКА КВАРА У ПРИШТИНСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Приштинској улици код броја 3. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Приштинској и Кајмакчаланској улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода цури код Суповачког моста, потребан је ручни ископ поред муљног испуста у атару села Суповац. Због поправке водоводне мреже, неће бити прекида у водоснабдевању.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Ђердапској 79, Владимира Ћоровића 4, Тодора Миловановића 18А, Ђорђа Јовановића 11, у селу Прва Кутина – Првокутинска 204, у селу Медошевац – Ђуке Динић 13, у селу Јелашница – Влашкошумска бб – Први српски устанак бб, Трг Павла Стојковића 2, Бранка Крсмановића 12/б-в, у насељу Брзи Брод – Јастребачка 40А – Римска II 4 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????