КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Током дана изводиће се радови на превезивању прикључка у Синђелићевој улици код бројева 12 и 14. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду од 12 до 18 часова у Синђелићевој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У МОКРАЊЧЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини отиче неасфлатираним путем поред парка, потребан је ископ у Мокрањчевој улици бб (према ресторану „Бољи живот“). Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у делу Мокрањчеве улице (неасфалтирани пут према угост. објекту).

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА МРЕЖИ У СЕЛИМА МЕДОШЕВАЦ И ПОПОВАЦ

Вода на површини, потребни су ископи у селу Медошевац у улици Ивана Крстића Белог код броја 4 и у селу Поповац у улици Милета Ђурђановића код броја 36. Због интервенција на водоводној мрежи, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Медошевац и Поповац.

ПОПРАВКА КВАРА У КУРСКОЈ УЛИЦИ

Вода на улици, нужан је ископ у Курској улици прилаз бб. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Курској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Доње Међурово – Милана Јовановића бб – Милоша Обилића 23, у селу Мрамор, у насељу Брзи Брод, Ново Село – Душана Милачића 2 – Пасјачких партизана 28А – Милана Петковића 1 – Саве Петровића 14 – Луковска 10, Нишка Бања – Јована Поповића 26 – Видоја Јовановића 31, у селу Трупале – Књаза Милоша 16А, Јована Ристића 43, у насељу Милка Протић – Најдана Благојевића 25, у селу Сечаница – Александра Николића 29, Нова железничка колонија 13, Обилићев венац 7 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????