КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА ВИЗАНТИЈСКОМ БУЛЕВАРУ

Током дана изводиће се радови на формирању прикључне везе на Византијском булевару код броја 49. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору од кружног тока код храма Василија Острошког до улице Радоја Дакића.

НАСТАВАК РАДОВА У УЛИЦИ ЗДРАВКЕ ВУЧКОВИЋ

Настављају се претходног дана започети радови у улици Здравке Вучковић код школе. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Здравке Вучковић.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Топличког партизанског одреда код броја 15. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у делу улице.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ КОСТЕ СТАМЕНКОВИЋА

Вода на улици, неопходно је испитивање прикључне везе у улици Косте Стаменковића код броја 25. Због интервенције на прикључној вези, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Косте Стаменковића.

ПОПРАВКА КВАРА У ПРОЛЕТЕРСКОЈ УЛИЦИ

Вода са улице отиче у шахту, нужан је ископ у Пролетерској улици код броја 2. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Пролетерској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Горња Врежина – Св. Павла бб – Јована Ђорђевића бб, у насељу Никола Тесла – Петра Драпшина 22 – Друга Нишавска 19 – Алексе Шантића 7 – Ужичка 7, Стевана Немање 27, Милорада Вељковића Шпаје 13, Марије Бурсаћ 2а, Гаџинханска 12, Нишка бања – Трг Републике 12, у насељу Суви До – Милорада Пешића 1, у селу Прва Кутина – Првокутинска 105 и 124, Обилићев венац 7, Јабланичка 22, у Кнез Селу – Сретена Малејевића 37 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????