КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на улици, потребни су ископи у улицама Чаренска код броја 50 и Просветна код броја 22. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али могућ је прекид у водоснабдевању и на простору насеља Горњи Матејевац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на улици, потребан је ископ у улици Цара Лазара код броја 18. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Трупале.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЗАГОРКЕ ТОШИЋ

Вода на површини, неопходан је ископ у улици Загорке Тошић код броја 23. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Загорке Тошић.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У КНИНСКОЈ УЛИЦИ

Вода пуни шахту, нужан је ископ у Книнској улици код броја 29. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Книнској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Хум – Победе бб – Данила Прице бб (изнад пољ. апотеке), Светислава Јовановића 15, у селу Јелашница – Панчићево сокаче, у улици Обилићев венац 7, Љубомира Николића 13а, у селу Крупац – више локација, Ново Село – Радивоја Динуловића 61, Краљевића Марка 16, у селу Крупац – више локација, у насељу Паси Пољана – 1300 каплара и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.