КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА МРЕЖИ У СЕЛУ МОКРА

Вода избија на површину, нужна су раскопавања на углу Врелске и Српских владара као и на углу Крсте Тошића и Српских владара. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Мокра.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ВАЗДУХОПЛОВАЦА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању деоничног затварача на углу улица Ваздухопловаца и булевара 12. Фебруар. Због интервенције, водоснабдевање ће бити у прекиду до 16 часова у улици Ваздухопловаца и Грује А. Костадиновића, насеље Бранко Бјеговић као и део насеља Ратко Јовић према аутопуту.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ДЕСАНКЕ МАКСИМОВИЋ

Вода на површини, потребно је раскопавање (коловоз-земља) у улици Десанке Максимовић бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Десанке Максимовић.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У СЕЛИМА МЕДОШЕВАЦ И ПОПОВАЦ

Током дана вршиће се оспособљавање првих вентила на више адреса у селима Медошевац и Поповац. Због поправки прикључних веза, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Медошевац и Поповац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у Рентгеновој 25, Ратка Павловића 124, у селу Чокот – Маршала Тита 41, у насељу Виник – Петра Божовића 62, у насељу Брзи Брод – Иве Андрића 25, Бањска 7, на Топоничком путу – код БС Тошић и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????