КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода на асфалту, потребно је оспособљавање деоничног затварача на углу улица Књажевачке и Васе Пелагића и ископ на углу улица Васе Пелагића и др Војислава Вучковића. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору од улице Пане Ђукића до Друге пролетерске бригаде.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ДЕСПОТА ЂУРЂА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Деспота Ђурђа код броја 20/а. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Деспота Ђурђа.

ПОПРАВКА КВАРА У ПРОЛЕТЕРСКОЈ УЛИЦИ

Вода са улице отиче у шахту, потребан је ископ у Пролетерској улици код броја 2. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Пролетерској улици.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Настављају се радови у селу Љуберађа на више адреса преко пута школе и на путу за Линово. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Љуберађа.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Обављаће се радови на водоводној мрежи у улици Светог Лазара бб. Због отклањања проблема слабог притиска у мрежи, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у селу Суповац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА БАТУШИНАЧКОМ ПУТУ

Вода избија поред пута и отиче у двориште. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору Батушиначког пута и Мраморског брда.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Због радова на поправци првих вентила у селу Доња Топоница – Дом културе, у селу Доње Међурово – Маршала Тита 36 и 57 – Војислава Илића 13 – Шумадијска 20 – Милоша Обилића 23, у селу Мезграја – Маршала Тита бб, у селу Мрамор – Уроша I Вукановића 10, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Медошевац – Пролетерска 34 – Маршала Тита 40, Јаниса Јанулиса 20, Мајаковског 23, у селу Горње Међурово – Милана Јовановића 6, Бањска 7, Нобелова 7, на Византијском булевару 14,  Љубе Илића Столета 12,  Боре Вукмировића 12, Бранка Миљковића 68, Крсте Стефановића 15, Пушкинова 19, Јужноморавске бригаде 61, Димитрија Драговића 41, Жарка Ђурића 47, Мајаковског 57, Петра Аранђеловића 24, Михајла Пупина 12, Душана Поповића 36, у селу Мрамор – Батушиначки пут, Драгољуба Петровића Тимошенка 9 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

????????????????????????????????????