КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода цури на уличном шиберу, потребан је ископ на углу улица Васе Пелагића и др Војислава Вучковића. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору од улица Васе Пелагића до Дубровачке.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, потребни су ископи у улици Старе чесме код броја 22 (резервоар), у Шаначкој улици поред пруге и интервенција у викенд насељу Китице. Због поправке водоводне мреже и прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Суповац и викенд насеља Китице.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода са улице отиче у шахте, потребно је раскопавање у Новопројектованој улици код броја 8 и у Петра Иљича Чајковског код броја 8. Због поправки прикључних веза, у прекиду је водоснабдевање у тим улицама али је могућ прекид до 17 часова и на простору Паси Пољане.

НАСТАВАК ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода са улице отиче у шахту, потребан је ископ у Јелашничкој улици код броја 2. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Јелашничкој улици али је могућ прекид и на ширем простору насеља Никола Тесла.

ВИШЕ ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Настављају се радови из претходне недеље у селу Љуберађа код другог моста и на још неким адресама. Због поправки водоводне мреже, могућ је прекид водоснабдевања до 15 часова на простору села Љуберађа.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Доње Међурово – Ђуре Јакшића 6 – Шумадијска 20 – Милоша Обилића 23, у насељу Девети мај – Топличког партизанског одреда 19 и 124, у селу Мрамор – Батушиначки пут – Уроша I Вукановића 10, у селу Чокот – 29. Новембар 7 – Маршала Тита 79, Цара Лазара 15, Ћурлинска 58, Петра Аранђеловића 124, у насељу Ратко Јовић – 25. Маја 27, Драгољуба Петровића Тимошенка 9, у Кнез Селу, у селу Поповац – Пољска 9, у селу Медошевац – Ивана Крстића Белог 6 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

????????????????????????????????????