КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Вода избија на површину на више локација у селу Љуберађа. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Љуберађа.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Вода на површини, потребан је ископ у улици др Веселина Крајачића код броја 79. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ПАЉИНА

Током дана се планира заврштак радова у селу Паљина. Због реконструкције дела водоводне мреже, неће бити прекида у водоснабдевању.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Дошло је до квара на Студенском цевоводу у Заплањској улици, код Кутинске реке. Због поправке водоводне мреже, неће бити прекида у водоснабдевању.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у у насељу Брзи Брод – Добривоја Ђорђевића 3, у селу Чокот – Мраморска 1 и Маршала Тита 13, у Нишкој Бањи – Женевска 1Б и Видоја Јовановића 26 и 31, у насељу Чамурлија – Војводе Добрњца, у Кнез Селу – Војника Бојана Балтића, у селу Медошевац – Ивана Крстића Белог 6, у Новом Селу – Саве Петровића 14, Бубањски хероји 120 и Милорада Алексића 7, у селу Мезграја – Коче Поповића 4, у селу Вртиште – Победе 9, у селу Сечаница, Рудничка 12Б, у селу Поповац – Војника Милована Јовановића 35, у селу Медошевац – Трг Републике 62, Дубровачка 36, Габровачки пут 3 (III/5) и 28б и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

????????????????????????????????????