КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА УГЛУ КАТИЋЕВЕ И КРАЉЕВИЋА МАРКА

Вода цури из хидрантске капе, потребан је ископ на углу Катићеве и Краљевића Марка. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Катићевој, Краљевића Марка, Доситеја Обрадовића, Јабланичкој, Дечанској и делу Југ Богданове.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ КРУПАЦ

Нови квар у селу Крупац, потребан је ископ у улици Бањица бб. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Крупац.

ПРОДУЖЕТАК РАДОВА У ГОРИЧКОЈ УЛИЦИ

Настављају се радови од претходног дана у Горичкој улици на гашењу старе и прикључењу на новоизграђену мрежу. Због више интервенција, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору Горичке улице.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода избија између шахте и улице, потребан је ископ у улици Михајла Голубовића код броја 2. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору улице Михајла Голубовића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊА ТРНАВА

У плану су радови на уградњи регулатора притиска у селу Горња Трнава. Због радова на водоводној мрежи, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у селу Горња Трнава.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Због радова на оспособљавању првих вентила у селу Горња Трнава – Ђуре Јакшића 21 и Маршала Тита 42, у Новом Селу – Топличког Партизанског Одреда 19, у селу Суповац – Викендашка бб, у селу Трупале – Нишавска 25, на Батушиначком путу 26 могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова.

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Војводе Степе 4, Тодора Миловановића 55, у Кнез Селу – Воје Милошевића 22, Овчепољска 4, Епископска 19, Обреновићева 69, Николе Пашића 34 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.Наставак припремних радова у селу Паљина и неће бити прекида у водоснабдевању.

????????????????????????????????????