КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода цури на хидранту, потребна је интервенција у Заплањској улици код бројева 62-64. Због радова на санацији квара, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу Заплањске улице, на простору од Балканске до улице Ђуре Салаја.

ПОПРАВКА КВАРА У ЧЕМЕРНИЧКОЈ УЛИЦИ

Вода избија на површину поред дрвета, потребан је ископ у Чемерничкој улици код броја 36. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Чемерничкој.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребни су ископи у улицама Воје Милошевића и Ораовачкој. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама и врло извесно на простору Кнез Села.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ВОДНИКА СРЂАНА СТАНЧЕТИЋА

У плану је интервенција у улици водника Срђана Станчетића бб. Због слабог притиска у мрежи, обавиће се ископ и водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКА КВАРА НА ГАБРОВАЧКОМ ПУТУ

У плану је интервенција у улици генерала Драгољуба Станковића код броја 8. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици генерала Драгољуба Станковића, али је могућ прекид и у делу Габровачког пута.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СТУДЕНИЧКОЈ УЛИЦИ

Вода пуни шахту, потребна је интервенција у Студеничкој код броја 8. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Габровачки пут II део 37, Бабички одред 8А, 22, 26 и 41, Александра Стојановића 25, у селу Мезграја – Пека Дапчевића 2, Драгољуба Илића 7, у селу Хум – Вукадина Стевановића 12 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.Наставак припремних радова у селу Паљина и неће бити прекида у водоснабдевању.

????????????????????????????????????