КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ДЕСПОТА ЂУРЂА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Деспота Ђурђа код броја 20а. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Деспота Ђурђа.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ КНЕЗА МИХАИЛА ОБРЕНОВИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Кнеза Михаила Обреновића код броја 10. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Кнеза Михаила Обреновића.

ПОПРАВКА КВАРА У МИНОВОМ НАСЕЉУ

Вода на површини, потребан је ископ у Ћурлинској улици код броја 48. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Ћурлинској улици али је могућ је прекид и на простору Миновог насеља.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода на површини, нужан је ископ у Новопројектованој улици код броја 8. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ је прекид и на простору насеља Паси Пољана.

РАДОВИ У УЛИЦИ БАБИЧКОГ ОДРЕДА

Вода на повшини, потребан је ископ у улици Бабички одреда бб. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Због радова на поправкама првих вентила у селима Суповац, Доња и Горња Топоница, Ћурлина и Кнежица, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова.

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у Кнез Селу – Хајдук Вељкова бб, Требињска 87, Учитељ Милина 20, Колубарска I прилаз 10, Станоја Главаша 13, Петра Коњовића 36, у насељу Паси Пољана – Јурија Гагарина 3, Царице Милице 8, у селу Горњи Матејевац – Водоводска бб, у селу Хум – Вукадина Стевановића 12, Књажевачка 73, Матејевачки пут 17 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Због поправке квара у селу Паљина, обављаће се припремни радови у улици Царице Милице поред базена и неће бити прекида у водоснабдевању.