КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ПАТРИСА ЛУМУМБЕ

Вода на површини, потребна је интервенција у улици Патриса Лумумбе код броја 3. Због оспособљавања прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у наведеној улици.

РАДОВИ У СЕЛУ ДОЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, потребни су ископи у улици Краља Александра код броја 97 као и на углу улица Краља Александра и Анастасија Петковића. Због поправки водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Доњи Матејевац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Суповац у улици Светог Лазара бб. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Суповац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ПАСТЕРОВОЈ УЛИЦИ

Вода са улице отиче у шахту, потребан је ископ у Пастеровој улици код броја 12. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Пастеровој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДОЊА ВРЕЖИНА

Вода са улице отиче у шахту, потребан је ископ у улици Мимоза код броја 27. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Мимоза али је могућ прекид и на простору насеља Доња Врежина.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини, нужан је ископ у селу Трупале у Радничкој улици код броја 36. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Радничкој улици али је могућ прекид и на простору села Трупале.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Душана Поповића 36, Космајска 2, Кљажевачка југ 76, у селу Дивљана, у насељу Паси Пољана – 1300 каплара I прилаз, Кнез Село – Хајдук Вељкова 16Б, у насељу Медошевац – Трг Републике 55, у насељу Девети мај – Ивка Глишовића 4, Ибарска 17, Крсте Стефановића 15, Давида Пијаде 8 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

????????????????????????????????????