КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У ЈАДРАНСКОЈ УЛИЦИ

Настављају се радови у Јадранској улици, у близини пасареле код аутопута. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору моравских села (Чамурлија, Трупале, Вртиште, Горња Топоница), део насеља Ратко Јовић, улица Ваздухопловаца, „Johnson Electric doo Nis“, део насеља Бранко Бјеговић (од аутопута наниже), Булевар 12. фебруар и од улице Александра Медведева и Научно-технолошког парка до булевара Николе Тесле. Једна ауто-цистерна биће стационирана у Студентском центру у ул. Александра Медведева а друга ће да кружи на целом простору.

НОВА ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Вода већег интензитета на површини, потребно је раскопавање у Пролетерској улици код броја 12. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селима Медошевац и Поповац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ГОРИЧКОЈ УЛИЦИ

У току су радови на повезивању новоизграђене на постојећу водоводну мрежу у Горичкој улици. Због интервенције, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у следећим улицама: Горичкој, Тетовској, Дебарској и Крушевачкој.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПАЉИНА

У плану је замена деоничног затварача (код моста) на углу улица Царице Милице и војника Бојана Цветановића. Због радова на водоводној  мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селима Миљковац, Паљина и Берчинац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Доњи Комрен – Баштованска 6 – Брачка 3, Кабларска 1, у селу Поповац – Јабланичка бб, на булевару Немањића – пијаца ЈКП Тржница, у насељу Бранко Бјеговић – Гвозденог пука 16 и 20 – Цара Константина 8, Исидоре Секулић 22, Орце Николова, Нишавске Градине 16, Трудбеничка 6, у селу Медошевац – Богдана Благојевића 27 – Ђуке Динић 1, у селу Поповац – Милета Ђурђановића 31 и 131 – Бориса Кидрича 20 и 27 – Иве Лоле Рибара 5 и 6 – Витомира Вите Совровића бб – Јабланичка 47 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

????????????????????????????????????