КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода са улице пуни шахту, нужан је ископ у улици Јастребачких партизана код броја 61. Због поправке прикључне везе, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Јастребачких партизана.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Настављају се радови на водоводној мрежи у улицама Димитрија Давидовића, Љубомира Љубомировића и Капетана Бојана Денића. Због радова, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати на простору села Сечаница.

КВАР НА МРЕЖИ У УЛИЦИ СВЕТИСЛАВА КОВАЧЕВИЋА

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Светислава Ковачевића код броја 7. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Светислава Ковачевића.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ГОРДАНЕ ТОДОРОВИЋ

Вода у шахти и на улици, потребан је ископ у улици Гордане Тодоровић код броја 15. Због поправке приључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у улици Гордане Тодоровић.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода на површини, потребни су ископи у Заплањској улици код бројева 2 и 74. Због поправки прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у Заплањској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама Требињска 99, Књажевачка 2, Кнегиње Љубице 1, Драгомира Живковића 11, Зворничка 4, Ловћенска 8, Новице Жикића Боже 1, Дерокова 54 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????